Διαμονή στη Σπάρτη Λακωνίας

με μια ματιά!

Η διαμονή και η φιλοξενία στο ξενοδοχείο Μενελάιον θα σας μείνει αξέχαστη…
Η διακριτική πολυτέλεια που αποπνέουν όλα τα ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου θα σας χαλαρώσει.
Η θέση του ξενοδοχείου Μενελάιον στο κέντρο της πόλης, είναι ιδανική για όλες τις δραστηριότητες στην Σπάρτη και την γύρω περιοχή.
Το ξενοδοχείο ανακαίνιστηκε πλήρως το 2010. Είχε στόχο να συνεχίσει να παρέχει σύγχρονες ανέσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες του.
Έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην λειτουργικότητα, την καλαισθησία και τον εξοπλισμό όλων των χώρων, ώστε να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου λειτουργεί σε δύο αίθουσες και στην πισίνα.
Το έμπειρο προσωπικό μας παρέχει αποτελεσματική εξυπηρέτηση και είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε.
Είτε πριν την άφιξή σας αλλά και κατά την διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο.

Διαμονή στο ξενοδοχείο Μενελάιον

Όταν η φιλοξενία συναντά την πολυτέλεια...

Η φιλοξενία στο ξενοδοχείο Μενελάιον στη Σπάρτη θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη στο κέντρο της ιστορικής πόλης.

Μπορείτε να επιλέξετε δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα, με ενδιάμεση πόρτα, δωμάτια διαμορφωμένα για συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες Α.Μ.Ε.Α και σουίτες.

Όποιος και να είναι ο λόγος της επίσκεψής σας στην ιστορική πόλη της Σπάρτης, τουριστικός, επαγγελματικός, κοινωνικός, το ξενοδοχείο Μενελάιον θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Το ξενοδοχείο Μενελάιον διαθέτει 48 φιλόξενα και σύγχρονα διακοσμημένα δωμάτια, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σήμερα, όπως είναι ο κλιματισμός, τα τριπλά τζάμια, η πρόσβαση στο Internet (ethernet και Wi-Fi) και η interactive T.V.

Όλα τα δωμάτια στο Μενελάιον διαθέτουν επώνυμα προϊόντα προσωπικής υγιεινής, πιστολάκι, πετσέτες.

Απολαύστε τον καφέ σας ή το φαγητό σας, από το μενού του ξενοδοχείου και την 24ωρη εξυπηρέτηση υπηρεσίας δωματίου. Χρησιμοποιήστε το γραφείο για να διεκπαιρεώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή απλά να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Χαλαρώστε και αφήστε πίσω σας κάθε προβληματισμό απολαμβάνοντας την θέα από το μπαλκόνι σας στη λεωφόρο με τους Φοίνικες!