εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο Μενελάιον

εκδηλώσεις – γάμοι – βαπτίσεις

Συνδυάζοντας τα νεοκλασικά στοιχεία του κτιρίου με τον μοντέρνο σχεδιασμό, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό χώρο, με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και στυλ για τις εκδηλώσεις σας.

Στόχος μας να κάνουμε όλες σας τις εκδηλώσεις μοναδικές. Αξιοποιώντας το λιτό αλλά πολυτελές περιβάλλον, την τέλεια υποδομή μας, την εκλεπτισμένη κουζίνα το άψογο σέρβις και την εμπειρία μας.

Η γαστρονομική εμπειρία που θα γευτείτε θα σας μείνει αξέχαστη.

Εμπιστευτείτε σε μας την ξεχωριστή στιγμή του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας!

Οι γάμοι και οι βαπτίσεις στο ξενοδοχείο Μενελάιον αποτελούν την πρώτη επιλογή για όσους θέλουν να εξασαφαλίσουν την ικανοποίηση των καλεσμένων τους.

Παράδοση του ξενοδοχείου μας αποτελούν οι διοργανώσεις των ρεβεγιών της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και για την ημέρα της Γυναίκας.

Σύλλογοι, εταιρείες, υπηρεσίες, σχολεία αλλά και απλές παρέες μας εμπιστεύονται για την διοργάνωση των εκδηλώσεών τους. Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, επετείου ή απλά μιας φιλικής συνεύρεσης.

Σε πόλο έλξης και διασκέδασης για όλα τα γούστα, αποτελούν οι εκδηλώσεις με επιλεγμένα μουσικά σχήματα, σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.