Οι παλαίμαχοι θρύλοι της Barcelona

το ξενοδοχείο Μενελάιον παρουσιάζει την Μιρέλα Πάχου
Μιρέλα Πάχου Ξενοδοχείο Μενελάιον
15/05/2016
Σπάρταθλον 2016 στο ξενοδοχείο Μενελάιον στη Σπάρτη
Σπάρταθλον 2016 Ξενοδοχείο Μενελάιον
15/09/2016
Όλα

Οι παλαίμαχοι θρύλοι της Barcelona

οι παλαίμαχοι θρύλοι της Barcelona FC at Sparti - 11-6-2016
οι παλαίμαχοι θρύλοι της Barcelona

Τη Σπάρτη επισκέφτηκαν οι παλαίμαχοι θρύλοι της Barcelona στις 11 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος της Σπάρτης “Λεωνίδας” είχε την τιμή να φιλοξενήσει στη Σπάρτη μια ομάδα-θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Παρευρέθηκαν πολλοί και γνωστοί παλαίμαχοι άσσοι της Barcelona που αγωνίστηκαν στα κορυφαία σαλόνια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Συμμετείχαν στο κοινωνικό έργο του “Λεωνίδα”. ενισχύοντας έτσι σημαντικά την προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου της Σπάρτης. Στον καινοτόμο φιλανθρωπικό αγώνα που συνοδεύτηκε από πολλές εκπλήξεις, αγωνίστηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του “Λεωνίδα”. Πριν πολλά χρόνια κατάφεραν να σηκώσουν ψηλά το αθλητικό ηθικό των Σπαρτιατών και των Λακώνων με την παρουσία τους στη Β’ Εθνική κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 με τα έσοδα να διατίθενται σε τοπικό φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Την άψογη φιλοξενία των παλαιμάχων της θρυλικής ομάδας, ανέλαβε και διεκπεραίωσε με απόλυτη επιτυχία το Ξενοδοχείο Μενελάιον στην πόλη της Σπάρτης. Συμμετέχοντας ως «χρυσός χορηγός» στη διοργάνωση και διεξαγωγή της φιλανθρωπικής ποδοσφαιρικής συνάντησης.